‘Certified Project Management Associate’

Dat is de officiële titel die vanaf heden gevoerd mag worden door onze eigen Erwin. Maar wat is het en wat betekent het voor ons en voor u?

De titel ‘Certified Project Management Associate’ mag worden gebruikt indien iemand een positief resultaat haalt voor een zelfassessment en het theorie-examen welke nodig is voor de IPMA-D certificering. De in Zwitserland gevestigde ‘International Project Management Association’, een internationale organisatie welke de promotie van projectmanagement stimuleert, heeft door de jaren heen criteria opgesteld waaraan voldaan moet worden om de certificering te kunnen halen. Deze criteria worden omschreven in de door IPMA opgestelde ‘International Competence Baseline’ (ICB). Hierin worden 20 technische competenties, 15 gedragscompetenties en 11 contextuele competenties beschreven welke voor een Project Manager van belang zijn. Voor ons betekend dat we er zeker van zijn dat wij, met Erwin voorop, niet alleen maar kunnen zeggen dat we de kennis en kunde hebben om projecten goed te kunnen managen, maar dat we dat ook kunnen onderbouwen door middel van deze certificering. En we hebben het dan niet alleen maar over technische zaken, maar ook op financieel, bedrijfsmatig en persoonlijk vlak. En wat betekent dit nu voor u?

Als u ons bij uw project betrekt kunt u er zeker van zijn dat onze projectkennis degelijk is en wij weten waarover het gaat, de valkuilen kennen van een project en hoe we hier mee om moeten gaan. Daarnaast kunnen wij u ontzorgen in een hoop zaken welke bij Project Management komen kijken, ondersteuning bieden waar nodig en samen met u zorg dragen voor een goed resultaat. Of het nu gaat om kleine projecten, welke door uw normale lijnmanagement worden uitgevoerd, of dat u een groot project heeft waarvoor u een Project Management opzet, wij helpen u erbij en ontzorgen u.

 

 

Vragen? Neem contact met ons op!

Meer informatie opvragen over dit onderwerp? Of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op via

M: info[a]ecnn.nl              T: +31 (0)50 211 03 43

Of gebruik het contactformulier.

Erwin Nomden

Erwin Nomden

erwin.nomden[a]ecnn.nl


Consultant Projects & Engineering