Factory Acceptance Test voor Gas Zuiverings Installatie

Voordat een nieuw ontworpen proces of systeem in gebruik mag worden genomen moet deze eerst onafhankelijk worden getest. In opdracht van en in samenwerking met Challoch Energy B.V. heeft ECNN een zogenaamde FAT (Factory Acceptance Test) uitgevoerd voor de eindgebruiker Vridor Waste Management Ltd.

Opdrachtgever: Viridor Waste Management Ltd.
Specialismen: Consultancy

Onafhankelijk testen

Het onafhankelijk laten testen van nieuwe apparatuur en systemen is een belangrijke stap, echter niet altijd de meest dankbare taak. Omdat wij ook een onwerpende en bouwende partij zijn, en niet alleen een consultancy bureau realiseren wij ons terdege alle manuren en moeite die is gestoken in het opbouwen van een nieuw systeem. Dit maakt dat wij met een bredere blik kunnen kijken en ook respectvol kunnen omgaan met andermans installaties.

 

Internationale samenwerking

Samen met Challoch Energy B.V. hebben we de acceptatietest uitgevoerd, waarbij Challoch Energy de belangen van de klant representeerde. De samenwerking verliep zeer goed, mede omdat wij in staat waren om snel te schakelen en gewend zijn om te communiceren met grotere partijen uit het buitenland. In dit geval ging het om een installatie die gereed moest worden gemaakt voor installatie op een site in Dunbar.

De FAT van de installatie van CarbonOro B.V., bestaand uit 2 verschillende skids, is succesvol uitgevoerd op 2 aparte locaties en goed bevonden voor transport naar de site van Viridor Waste Management in Dunbar.

Heeft u vragen over dit project of over de uitvoering van een soortgelijk project? Neem dan vrijblijvend contact op met Arthur Kinnegen.

Arthur Kinnegen

Arthur Kinnegen

Arthur Kinnegen[a]ecnn.nl


Consultant ATEX & Process


 

Waarmee kunnen we u helpen?

Wij zijn gespecialiseerd in vraagstukken op het gebied van veiligheid, industriële processen en onderhoud.
Van advies tot uitvoering, van directiekamer tot werkvloer. Onze specialisten denken in oplossingen en adviseren u graag.