Heldere rapportage en onafhankelijk technisch advies

Onafhankelijk advies van technische specialisten die snel kunnen schakelen, strategisch meedenken,
problemen opsporen én al het advies bundelen in een helder rapport.

Veiligheid

De veiligheid van uw medewerkers, processen en fabrikaten gewaarborgd in uitvoerbare procedures en overzichtelijke rapportages.

Onze expertise in veiligheid

Strategie

Strategisch advies voor het stroomlijnen van uw productieprocessen of het vereenvoudigen van handelingen en (onderhouds)procedures voor uw medewerkers.

Onze strategische expertise

Duurzaamheid

Wij adviseren u graag over het verduurzamen van bestaande installaties zodat ook met groene technieken kan worden geproduceerd.

Onze expertise in verduurzaming

De ideale mix voor inhoudelijk goed advies

Thuis in (petro)chemie, energie, pharma, food en agro weten onze specialisten als geen ander hoe belangrijk het is om de processen te stroomlijnen om veiligheid en productiesnelheid te kunnen garanderen.

Als specialist op het gebied van industriële processen, engineering en onderhoud leveren wij maatwerk advies voor de industrie.

Waarom ECNN?

  • ECNN heeft gecombineerd meer dan 50 jaar ervaring in de industriële sector.
  • ECNN levert kwaliteit, met oog voor de wensen van de opdrachtgevers, de bedrijfsvoering, het dagelijks gebruik en onderhoud van onze systemen.
  • ECNN is flexibel en wendbaar, dankzij onze korte lijnen en sterke samenwerking kunnen wij op ieder moment worden ingeschakeld.
  • ECNN is onafhankelijk, zo springen we vaak bij waar nodig, of zijn wij de controlerende partij tussen uitvoerder en opdrachtgever.

Op zoek naar specialistisch advies voor de industrie?

Wij zijn gespecialiseerd in vraagstukken op het gebied van veiligheid, industriële processen en onderhoud.
Van advies tot uitvoering, van directiekamer tot werkvloer. Onze specialisten denken in oplossingen en adviseren u graag.