Strategisch advies voor proces optimalisatie

Een strategisch advies komt tot stand door een intensieve samenwerking met opdrachtgever en werknemers.

Een strategisch advies

Een strategisch advies houdt rekening met alle factoren binnen een bedrijf. Niet alleen de industriële processen worden meegewogen, maar ook de opslagcapaciteit, schaalbaarheid van de productie en het aantal medewerkers. Zo komen wij tot een totaalpakket waarop u makkelijker kunt sturen.

 

Troubleshooting en advies

Voor het maken van dit totaalpakket duiken wij in de complete bedrijfsprocessen en sporen we knelpunten op. We documenteren mogelijke oplossingen en innovatiemogelijkheden. Deze rapporten zijn altijd helder geformuleerd en zeker niet bedoeld om in een la te verdwijnen. Er staan duidelijke stappen in die direct uitvoerbaar zijn, zowel sturend voor de directie als praktisch op de werkvloer.

Ook houden we bij ons advies altijd aan de geldende richtlijnen vanuit de overheid. Daarnaast blijven onze experts altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in hun vakgebied en kunnen ze u ook daarin adviseren. Zo blijft uw bedrijf goed voorbereid op de toekomst.

 

Aanpassing, ontwerp en certificering

Soms blijkt tijdens een strategisch adviestraject dat installaties met een paar eenvoudige ingrepen kunnen worden verbeterd. Ook blijkt soms dat medewerkers onvoldoende op de hoogte zijn van de werking of het benodigde onderhoud van installaties.

In deze gevallen kunnen we helpen bij het uitvoeren van een vervolgtraject. We ontwerpen aanpassingen, schrijven manuals of geven cursussen waarna de productie weer op het gewenste niveau kan worden gebracht.

Arthur Kinnegen

Arthur Kinnegen

Arthur Kinnegen[a]ecnn.nl


Consultant ATEX & Process


 

Erwin Nomden

Erwin Nomden

erwin.nomden[a]ecnn.nl


Consultant Projects & Engineering


 

Waarom ECNN?

  • ECNN heeft gecombineerd meer dan 50 jaar ervaring in de industriële sector.
  • ECNN levert kwaliteit, met oog voor de wensen van de opdrachtgevers, de bedrijfsvoering, het dagelijks gebruik en onderhoud van onze systemen.
  • ECNN is flexibel en wendbaar, dankzij onze korte lijnen en sterke samenwerking kunnen wij op ieder moment worden ingeschakeld.
  • ECNN is onafhankelijk, zo springen we vaak bij waar nodig, of zijn wij de controlerende partij tussen uitvoerder en opdrachtgever.

Op zoek naar strategisch advies voor de industrie?

Wij zijn gespecialiseerd in vraagstukken op het gebied van veiligheid, industriële processen en onderhoud.
Van advies tot uitvoering, van directiekamer tot werkvloer. Onze specialisten denken in oplossingen en adviseren u graag.