Veiligheid voor mens en machine

Veiligheid gaat verder dan alleen een keurmerk of certificaat. Wij kijken objectief mee naar de werking van mens en systeem.
Zo ontwerpen wij een veilige werkomgeving die ook voldoet aan de geldende eisen vanuit de overheid.

Veiligheid als onderdeel van uw bedrijf

Veiligheid gaat voor ons verder dan alleen het behalen van het juiste stempel. Een veilige werkomgeving en een veilige installatie maken het werk makkelijker en komen het productieproces ten goede.

 

Veiligheid staat voorop!

De veiligheid van uw medewerkers, de processen en het bedrijf is bij ons verweven in alles wat we doen. Het is voor ons geen checkbox die helemaal aan het eind van een traject moet worden afgevinkt, maar een essentieel onderdeel van ons advies.

Juist daarom kunnen we vooraf goed meedenken over de benodigde certificaten, normeringen en uit te voeren tests. Dit nemen we tijdens het ontwerpen van een systeem al mee. Dit is prettig omdat vooraf al goed duidelijk is welke kosten certificering met zich mee zal brengen. Indien gewenst kunnen wij u ook hierin op strategisch niveau adviseren.

 

Veiligheidscheck

Echter soms is een traject al ingestart en liggen de ontwerpen al klaar. Ook dan kunnen wij meedenken over de nodige veiligheids-eisen. We verliezen hierbij nooit uw bedrijfsdoelen uit het oog en denken actief mee over mogelijke oplossingen.

 

De juiste certificering

Wij kunnen u ondersteunen en adviseren bij het uitvoeren van:

  • HAZOP/HAZID
  • EVD
  • Nieuwe protocollen schrijven
  • installaties aanpassen aan nieuwe eisen
Arthur Kinnegen

Arthur Kinnegen

Arthur Kinnegen[a]ecnn.nl


Consultant ATEX & Process


 

Erwin Nomden

Erwin Nomden

Consultant Plant Design & Engineering

erwin.nomden[a]ecnn.nl

Waarom ECNN?

  • ECNN heeft gecombineerd meer dan 50 jaar ervaring in de industriële sector.
  • ECNN levert kwaliteit, met oog voor de wensen van de opdrachtgevers, de bedrijfsvoering, het dagelijks gebruik en onderhoud van onze systemen.
  • ECNN is flexibel en wendbaar, dankzij onze korte lijnen en sterke samenwerking kunnen wij op ieder moment worden ingeschakeld.
  • ECNN is onafhankelijk, zo springen we vaak bij waar nodig, of zijn wij de controlerende partij tussen uitvoerder en opdrachtgever.

Op zoek naar advies over veiligheid in de industrie?

Wij zijn gespecialiseerd in vraagstukken op het gebied van veiligheid, industriële processen en onderhoud.
Van advies tot uitvoering, van directiekamer tot werkvloer. Onze specialisten denken in oplossingen en adviseren u graag.