Innovatieve engineering van ontwerp tot onderhoud

Onze engineers optimaliseren processen, bedenken nieuwe installaties
en dragen actief bij aan de innovatie binnen uw bedrijf

Ontwerp

Van idee naar een uitgewerkt ontwerp dat technisch gerealiseerd kan worden. Onze ontwerpers denken strategisch en innovatief  met u mee.

Proces

Een goed ontworpen productieproces is uitvoerbaar, kostenefficiënt en onderhoudsvriendelijk. Als (proces)engineers kijken wij naar het totaalplaatje.

+

Piping

In alle industrieën kom je wel pijpen tegen, ze vormen in de meeste gevallen letterlijk de levensaders van de installatie, Een goed uitgewerkt en doordacht systeem is hierbij dan ook cruciaal om een goed werkende installatie te hebben, zekers als de installatie volgens de huidige en toekomstige maatstaven moet opereren.

Een goed ontworpen proces is uitvoerbaar en kostenefficiënt

Als engineers weten wij als geen ander hoe belangrijk het ontwerp van een proces is voor een succesvolle productie. Een goed ontworpen systeem houdt rekening met alle specialisaties en innovaties, zonder de bedrijfsdoelen uit het oog te verliezen.

 

Ontwerpen vanuit de praktijk

Wanneer een ontwerp niet of moeilijk uitvoerbaar is of de gekozen materialen niet geschikt zijn voor toekomstige eisen in de industrie. Of wanneer de onderhoudskosten van een installatie niet meer te overzien zijn loopt een bedrijf serieus risico.

Daarom ontwerpen wij niet alleen vanachter ons computerscherm, maar gaan wij de vloer op om te kijken wat er schort aan de huidige processen. We onderzoeken waar de kansen liggen voor innovaties om er soms achter te komen dat met een paar eenvoudige aanpassingen de productie kan worden verbeterd en de onderhoudskosten kunnen worden verlaagd.

Daarnaast ontwerpen wij ook volledig nieuwe systemen, vaak met als achterliggende gedachte betaalbaar toekomstig onderhoud, innovaties in de sector én het opschalen van de productie.

 

Industriële installaties en processen bouwen, testen en opleveren

Alle aanpassingen kunnen door ons worden uitgevoerd van ontwerp tot aan installatie. Wij werken intensief samen met meerdere partners waarmee we de uitvoering van de door ons ontworpen processen tot in detail kunnen opleveren.

Het voordeel is dat wij hierbij altijd leidend zijn, waardoor ontwerpkeuzes in de uitvoering niet verloren gaan en de efficientie van het proces wordt gewaarborgd. Het zou jammer zijn dat, wanneer een ontwerp in de verkeerde volgorde wordt gebouwd, het onderhoud ook weer hogere kosten met zich meebrengt.

Dankzij onze expertise blijven wij bewakers van het totaalplaatje en daarmee ook van uw bedrijfsdoelen.

Arthur Kinnegen

Arthur Kinnegen

Arthur Kinnegen[a]ecnn.nl


Consultant ATEX & Process


 

Erwin Nomden

Erwin Nomden

erwin.nomden[a]ecnn.nl


Consultant Projects & Engineering


 

Waarom ECNN?

  • ECNN heeft gecombineerd meer dan 50 jaar ervaring in de industriële sector.
  • ECNN levert kwaliteit, met oog voor de wensen van de opdrachtgevers, de bedrijfsvoering, het dagelijks gebruik en onderhoud van onze systemen.
  • ECNN is flexibel en wendbaar, dankzij onze korte lijnen en sterke samenwerking kunnen wij op ieder moment worden ingeschakeld.
  • ECNN is onafhankelijk, zo springen we vaak bij waar nodig, of zijn wij de controlerende partij tussen uitvoerder en opdrachtgever.

Op zoek naar innovaties voor uw productieproces?

Wij zijn gespecialiseerd in vraagstukken op het gebied van veiligheid, industriële processen en onderhoud.
Van advies tot uitvoering, van directiekamer tot werkvloer. Onze specialisten denken in oplossingen en adviseren u graag.