Over Ons

Engineering en Consultancy Noord Nederland

Missie & Visie: Dé veelgevraagde experts op het gebied van proces-optimalisatie en advies in de industriële sector in heel Nederland én daarbuiten.

ECNN is voor veel grotere bedrijven met vraagstukken rondom industriele processen de ideale partner die snel kan schakelen, weet waar ze over praat en niet vies van een beetje praktijk.

Opgericht in 2019 is ECNN als bedrijf misschien jong, maar qua ervaring en expertise is er niet snel een vergelijking te vinden. Oprichters van ECNN, Arthur en Erwin, hebben elkaar “in het veld” gevonden als experts in hun vakgebieden. De wens om kwaliteit te leveren met aandacht voor de wensen van hun opdrachtgever, de bedrijfsvoering en het dagelijks gebruik en onderhoud van hun systemen dreef de twee al snel naar elkaar toe. De samenwerking die volgde was onvermijdelijk.

 

Dagelijks innoveren, adviseren en samenwerken

Met gezamenlijk meer dan 50 jaar ervaring in (proces) engineering willen wij bedrijven helpen om hun processen te verbeteren, innoveren, onafgebroken kwaliteit leveren én meewerken aan oplossingen voor de grote maatschappelijke vraagstukken.

Dankzij onze werkwijze waarbij interactie met de opdrachtgever centraal staat én de unieke combinatie van de aansluitende expertise van de oprichters en onze externe samenwerkingspartners kunnen wij innovatieve oplossingen niet alleen bedenken, maar ook implementeren. Van tekening tot onderhoudscursus.

Daarnaast zijn wij als consultants een wendbare partij, we kunnen snel schakelen en weten dankzij onze praktijkervaring waar de knelpunten liggen. Zowel op de werkvloer als in de directiekamers is dit een groot voordeel.

Ook een vraagstuk waarbij wij uw bedrijf verder kunnen helpen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Arthur Kinnegen

Arthur Kinnegen

Arthur Kinnegen[a]ecnn.nl


Consultant ATEX & Process


 

Erwin Nomden

Erwin Nomden

Consultant Plant Design & Engineering

erwin.nomden[a]ecnn.nl

Erkend leerbedrijf

Wij geven jong talent graag een kans, daarom zijn wij een erkend leerbedrijf. Ben je op zoek naar een interessante stage? Neem dan snel contact met ons op!

ECNN Kantoor Veendam

Bedrijvencentrum Van Linge
Transportweg 11
9645 KZ Veendam

ECNN Kantoor Eemshaven

Kantoorpand Nijlicht
Schildweg 16
Eemshaven

Op zoek naar een innovatieve partner in process engineering?

Wij zijn gespecialiseerd in vraagstukken op het gebied van veiligheid, industriële processen en onderhoud.
Van advies tot uitvoering, van directiekamer tot werkvloer. Onze specialisten denken in oplossingen en adviseren u graag.