Industrie

Wij zijn gespecialiseerd in vraagstukken op het gebied van veiligheid, industriële processen en onderhoud.
Onderstaand een overzicht van de industrieën waarin wij werkzaam zijn.

Chemie

In de (petro)chemie draait alles om processen. Onze experts staan u bij op het gebied van veiligheid, inspecties, testen, ontwerp, onderhoud en bouw. Zowel in onze advies- als ontwerptrajecten zitten veiligheid en onderhoud geintegreerd. Dit alles zonder uw bedrijfsdoelen uit het oog te verliezen.

Energie

De energiesector staat onder druk om te verduurzamen. Het omvormen van oude processen en geschikt maken van installaties voor duurzaam gebruik is een van de onderwerpen waar onze expertise kan worden ingezet.

Olie & Gas

In de olie en gasindustrie is vervoer een cruciaal onderdeel. Onze piping engineers en consultants denken mee over mogelijke toepassingen en oplossingen voor systemen. Als proces experts adviseren, ontwerpen en bouwen wij graag mee aan de toekomst!

Food

Ook in de Food industrie kunnen wij als geen ander meedenken over productie, processen en innovaties.

Pharma

Met meer dan 50 jaar ervaring kunnen wij processen in de Pharma industrie optimaliseren en klaarmaken voor de toekomst.

Metaal

Ook in de metaal-industrie weten wij welke vraagstukken er spelen. We adviseren u graag over alle mogelijke innovaties of zorgen voor het ontwerp en de uitvoering van nieuwe installaties.

Maakindustrie

Wij adviseren, ontwerpen en bouwen graag mee aan een succesvol en efficiënt productieproces. Veiligheid en onderhoud zijn in onze trajecten geïntegreerd. Zo kunnen we adviseren over opschalen, onderhoud, vernieuwingen met in het achterhoofd altijd uw bedrijfsdoel.

Agro

De agro sector staat net als veel andere sectoren onder druk om te verduurzamen. Wij denken mee over het ombouwen van bestaande installaties en het efficiënter inrichten van alle bedrijfsprocessen. Zo voldoet u niet alleen aan geldende richtlijnen, maar kunt u een bedrijfsbrede verschuiving richting duurzame processen inzetten.

Algemene industrie

Overal waar processen moeten worden ingericht, grondstoffen door pijpleidingen worden gepompt en waar wordt geproduceerd kunnen wij een bijdrage leveren. In efficiëntie, veiligheid, onderhoud en controle. Onze experts verliezen nooit de bedrijfsdoelen uit het oog en gaan altijd voor een optimaal resultaat.

Waarom ECNN?

  • ECNN heeft gecombineerd meer dan 50 jaar ervaring in de industriële sector.
  • ECNN levert kwaliteit, met oog voor de wensen van de opdrachtgevers, de bedrijfsvoering, het dagelijks gebruik en onderhoud van onze systemen.
  • ECNN is flexibel en wendbaar, dankzij onze korte lijnen en sterke samenwerking kunnen wij op ieder moment worden ingeschakeld.
  • ECNN is onafhankelijk, zo springen we vaak bij waar nodig, of zijn wij de controlerende partij tussen uitvoerder en opdrachtgever.

Op zoek naar specialisten in processen voor de industrie?

Wij zijn gespecialiseerd in vraagstukken op het gebied van veiligheid, industriële processen en onderhoud.
Van advies tot uitvoering, van directiekamer tot werkvloer. Onze specialisten denken in oplossingen en adviseren u graag.